18/11/2007

Καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα

Κρυώνω και με έπιασε νοσταλγία για το καλοκαίρι...και τα ηλιοβασιλέματά του!

5 comments:

heart n soul said...

ωωωχχχ! πολύ νωρίς είναι για καλοκαιρινές νοσταλγίες, πώς θα βγάλουμε χειμώνα? Να σας εξομολογηθώ ότι τα εντυπωσιακότερα ηλιοβασιλέματα που έχω δει είναι χειμωνιάτικα? Sooo dramatic!
Λοιπόν, σας έχω βάλει homework: posts για τη χειμωνιάτικη Ελβετία (για να σας αποσπάσω και τη προσοχή από τη νοσταλγία:)

Μάγια said...

to be honest, εγώ προτιμώ τις ηλιοανατολές από τα ηλιοβασιλέματα!

κυρία κυρία υπάρχει deadline για το homework? (δεν μπορώ να δουλεύω χωρίς βούρδουλα):Ρ

heart n soul said...

δεν σας αδικώ! my only objection is the time they happen!
Λοιπόν, επειδή σας νιώθω (λέτε να είναι τα ελληνικά μας γονίδια που αποζητούν τον βούρδουλα? πώς τους βλέπετε τους ελβετούς, είναι καθόλου σαν τα ρολόγια τους?) έχετε και deadline: 19Ν σήμερα,
19Δ φεύγω, ένα μήνα αγαπητή μου (ή μήπως να σφίξω τα λουριά?

Μάγια said...

πώς είναι οι ελβετοί; αχ.. θα γράψω κάποτε σύγγραμμα με τίτλο "οι περιπέτειες μιας ελληνίδας στην ελβετία", αναμένετε! :Ρ

θα σφίξω μόνη μου τα λουριά για την εργασία, γιατί εγώ την κάνω για τα πάτρια εδάφη στις 10Δ (όχι όμως για έναν μήνα! να σημειωθεί ότι ζηλεύω!) ελλάδα έχω σύνδεση με modem οπότε αν δεν το κάνω μέχρι να φύγω...καλή χρονιά!

heart n soul said...

μις Μάγια μη ζηλεύετε καθόλου, πάω σε ένα μήνα αλλά όχι για ένα μήνα, εγώ πρέπει να ζηλεύω γιατί και είστε σε καινούρια χώρα (exciting!)και φεύγετε διακοπές 9ημέρες πριν από εμένα! Εγώ δεν έχω καθόλου πισί στο πατρίντα, οπότε παρακαλώ να παραδώσετε την εργασία σας πριν φύγετε. Όσο για το σύγγραμα, θα το αναμένω!:)